Deel, inspireer, discussieer en innoveer


Ben je klaar voor een parade van stevige debatten, presentaties, workshops, inspirerende ontmoetingen en onverwacht vermaak?

De afgelopen anderhalf jaar hebben gemeenten, uitvoeringsorganisaties en inwoners samen met JSO intensief gewerkt aan vernieuwingen in het sociaal domein. Dit gebeurde binnen het programma Kwaliteit van de Samenleving. Op 29 juni presenteren we de bevindingen uit het programma. Op het festival tonen we een staalkaart aan innovatieve projecten, bewezen methodieken en nieuwe inzichten.

De tweede editie van Festival Kwaliteit van de Samenleving wordt gehouden bij Innovatiekracht in Spijkenisse. Een bijzonder pand op een groene landtong met weids uitzicht over het Rotterdams Havengebied. Het festival richt zich op bestuurders, leidinggevenden, beleidsmedewerkers, professionals en ervaringsdeskundigen in het sociaal domein.

Datum 29 juni 2017 van 12.30 - 17.30 uur

Locatie Innovatiekracht Spijkenisse

Contact: Ines Pruijt

Programma

12:30 uur  Inloop

13:00 uur  Officiële opening door commissaris van de Koning Jaap Smit.

13:45 uur  Uit het boordevolle en gevarieerde programma kunt u zelf een keuze maken. Er zijn presentaties, workshops, gesprekken met bestuurders, speeddating, lezingen, incentives en nog veel meer. Download hier het festivalprogramma.

16.30 uur  Innovatie-expert prof dr. ir. Elke den Ouden, hoogleraar Industriële Aspecten van het Ontwerpen van Intelligente Systemen, Producten en Services aan het woord.

17:30 uur  Afsluiting

Locatie

De festivallocatie is een bijzonder pand op een groene landtong met weids uitzicht over het Rotterdams Havengebied.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden festival Kwaliteit van de Samenleving

Deel dit artikel