Sinds juli 2010 zijn de trainingen van JSO Cedeo-gecertificeerd. Om deze erkenning te behouden houdt Cedeo iedere twee jaar een klanttevredenheidsonderzoek onder onze opdrachtgevers van JSO. Uit het laatste onderzoek (2016) bleek maar liefst 97% van de referenten tevreden tot zeer tevreden over JSO (2014: 96%).

Wat zegt de Cedeo-erkenning?

Cedeo is een onafhankelijke keuringsinstantie, ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken. De Cedeo-erkenning geeft aan dat meer dan 80% van de benaderde klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van onze opleidingen en bedrijfsopleidingen die we op maat aanbieden. Daarnaast voldoen we als Cedeo-erkende opleider aan criteria voor kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

Professioneel, betrokken en inhoudelijk sterk

Het onderzoeksrapport geeft aan dat klanten kiezen voor JSO vanwege de professionaliteit, deskundigheid van trainers, het flexibele aanbod en de aansluiting met de praktijk. Alle geïnterviewden zijn tevreden tot zeer tevreden over de dienstverlening van JSO. Zij vinden het opleidingsprogramma van JSO goed is afgestemd op hun vragen en wensen. De afwisseling tussen theorie en praktijk ervaren zij als heel goed en het programma sluit goed aan op de werksituatie.

Daarnaast zijn onze klanten zeer te spreken over de kwaliteiten van de trainers, alsmede over het contact met de trainers. Men noemt hen heel flexibel, goed inspelend op wat er in de groep gebeurt, deskundig en geduldig. Bovendien zijn de geïnterviewden lovend over de klantvriendelijkheid en de bereidheid om mee te denken. Alle referenten zijn unaniem in hun uitspraak JSO van harte aan te bevelen aan anderen.

Meer weten?

Lees het onderzoeksrapport voor uitgebreide informatie over de Cedeo-erkenning.