Het is gelukt! Wij zijn getransformeerd van een organisatie die 47 jaar gesubsidieerd werd door de provincie naar een eigenzinnige onderneming. We kijken terug op een geslaagd eerste jaar met tal van mooie opdrachten én een nieuwe thuisbasis in Gouda. Dat vieren wij op woensdag 13 februari met onze opdrachtgevers en relaties.

Transformeren is een rode draad in onze organisatie en in veel van onze opdrachten. Hoe doorbreek je oude patronen en hoe kun je als organisatie of gemeente daadwerkelijk vernieuwen? Deze verandering staat centraal in onze feestelijke bijeenkomst.

Programma
  • Saskia Keereweer, directeur van JSO vertelt over onze eigen transformatie.
  • Krijnie Schotel, bestuurder van Horizon, vertelt over de transformatie van de jeugdzorg in haar organisatie en met samenwerkingsverbanden. JSO ondersteunt Horizon, Altra en Go! voor Jeugd bij de transformatie in de jeugdhulp.
  • JSO geeft een kijkje in de (letterlijke) keuken. Wij laten onze kunsten zien onder het genot van een hapje en een drankje.
  • Alfons Finkers, gemeente Den Haag, vertelt over de manier waarop Den Haag zich voorbereidt op de Omgevingswet en welke innovatie ze inbrengen. JSO en Royal HaskoningDHV ondersteunen de gemeente Den Haag bij deze ontwikkeling.
  • Sophie de Valk, onze eigen adviseur, vertelt over repressie in de Jeugdhulp. Zij is 6 februari gepromoveerd op haar proefschrift Under Pressure – Repression in Residential Youth Care aan de UvA.
Informatie

Het feest van JSO is op uitnodiging. Bent u geïnteresseerd of heeft u een andere vraag? Neemt dan contact op met Wanda van Schaik. Voor locatie en bereikbaarheid zie Contact.

Contact Wanda van Schaik

07 februari 2019