*|MC:SUBJECT|*
Nieuwsbrief februari 2018
In deze nieuwsbrief:
  • JSO zoekt sterke adviseurs
  • Innovatieve participatie-app in de maak
  • Over het Sociaal Domein, afkortingen en Einstein
  • Aan de Inclusieve Tafel komt de oplossing van inwoners zelf
  • Kiekeboe.tv stimuleert de ontwikkelkansen van jonge kinderen
  • Inclusieve gebiedsontwikkeling, wat betekent dat eigenlijk?

JSO zoekt sterke adviseurs

Wil je met ons bouwen aan een krachtige samenleving? Wij zoeken fulltime adviseurs met passie voor maatschappelijke vraagstukken en ondernemerschap. Reageer vóór 18 februari.
Lees verder

Innovatieve participatie-app in de maak

Stel je voor dat inwoners, instellingen en andere betrokkenen in de nabije toekomst via een app op hun telefoon op de hoogte worden gebracht van plannen in hun leefomgeving. Je ziet hoe je omgeving er in de toekomst uit zou kunnen zien en je kan meedenken over de plannen..  Lees verder 

Over het Sociaal Domein, afkortingen en Einstein

SD, MT, MO, RO, WMO, WWZ? Onnodig gecompliceerd, zo zou je het taalgebruik in het sociaal domein met regelmaat kunnen omschrijven. Want wat zeggen we nu eigenlijk? 

Lees verder 

Aan de Inclusieve Tafel komt de oplossing van inwoners zelf

Kan iedereen meedoen in de samenleving? Met deze vraag ging de gemeente Krimpen aan den IJssel aan de slag. Aan de Inclusieve Tafel vragen beleidsmakers het de inwoners zelf. Zo vertelde Grietje Seldenthuis dat ze graag zou willen dat haar dochter met Downsyndroom kan meekomen. Lees verder 

Kiekeboe.tv stimuleert de ontwikkelkansen van jonge kinderen

De eerste duizend dagen van een kind zijn cruciaal voor een goede ontwikkeling en bepalend voor de kansen in het latere leven. Investeren in een goede start van jonge kinderen loont. Kiekeboe.tv wordt ontwikkeld om ouders hierbij te ondersteunen. 

Lees verder 

Inclusieve gebiedsontwikkeling, wat betekent dat eigenlijk?

Prettig wonen in een fijne wijk die ons stimuleert om mee te doen in de samenleving; dat willen we allemaal. Toch? Van overheden komt daarom steeds vaker de vraag om te helpen met inclusieve gebiedsontwikkeling. Wat betekent dat eigenlijk?

Lees verder 
Heeft je vragen? Neem dan contact op: info@jso.nl of bel 0182547888. 

voorkeur aanpassen of afmelden

 © 2018 JSO | Nieuwe Gouwe Westzijde 1, 2802 AN Gouda