Contact en bereikbaarheid

JSO Noothoven van Goorstraat 11e
2806 RA Gouda

BTW nr. NL003872701B01
KvK nr. 41125249

IBAN NL08INGB0000302322

9292 OV

Contact opnemen

Bereikbaarheid

JSO is goed bereikbaar met het openbaar vervoer; ons gebouw ligt op vijf minuten lopen vanaf station Gouda. Zie hiervoor ook de reisplanner op deze pagina.
Kom je met de auto? Er is betaalde parkeergelegenheid op parkeerterrein Schouwburgplein, direct achter ons gebouw. Een andere mogelijkheid is parkeerterrein Vossenburchkade  aan de overzijde van het spoor. Via de looproute Centrum (via fietstunnel onder het spoor) kom je direct op de Noothoven van Goorstraat bij ons kantoorpand.

Let op! Vanaf half februari 2020 is de Noothoven van Goorstraat tijdelijk afgesloten in verband met werkzaamheden. De bovengenoemde parkeerplaatsen blijven bereikbaar. Houd wel rekening met een andere looproute wanneer je vanaf het station komt. Bijvoorbeeld via het overzijde spoor (zijde Stadskantoor), langs Vossenburchkade en door het tunneltje.

Trainingsruimte huren

Op zoek naar een geschikte locatie voor trainingen of vergaderingen? Op de vierde verdieping  van het JSO-pand verhuren wij een volledig toegeruste ruimte voor groepen van 4 tot 40 personen. Lees verder.