Wij zoeken een adviseur/procesbegeleider!
  • Houd jij van een startupcultuur?  
  • Wil je werken aan uitdagende opdrachten in het sociaal domein? 
  • En bijdragen aan de ontwikkeling van een adviesbureau? 

Lees dan verder!

JSO helpt gemeenten, uitvoeringsorganisaties en het Rijk bij het oplossen van diverse maatschappelijke en organisatievraagstukken. Wij zien onszelf als positieve veranderaars met een sociaal en ondernemend hart. Ons uitgangspunt: duurzaam veranderen kan alleen sámen met de mensen om wie het gaat. We gaan altijd voor een wisselwerking tussen de systeem- en leefwereld, het verbinden van mensen en positieve verandering. Daarbij gebruiken we het liefste vernieuwende en innovatieve manieren van organiseren. Van Transitiearena tot Deep Democracy en onze eigen ontwikkelde en beproefde aanpak Ik-Wij-Wijk. 

We kunnen versterking gebruiken in ons team! We zoeken een bevlogen adviseur met kennis en ervaring op het gebied van met name wijkgericht werken en participatie.  

Wat ga je doen? 

Met jouw visie op wijkgericht werken aan sociale kwaliteit begeleid je advies- en verandertrajecten. Van coördinatie van zorg- en welzijn op wijkniveau tot wijkontwikkeling. Je doet dat samen met alle betrokkenen: inwoners van 0 tot 100 jaar, maatschappelijke organisaties, ondernemers, overheidsinstanties en alles wat we hier niet kunnen noemen omdat de lijst dan te lang wordt. Je vindt altijd vernieuwende manieren om zo de systeemwereld met de leefwereld te verbinden. Waar het kan, benut je de ontwikkelingen in aanloop naar de Omgevingswet om initiatieven te stimuleren en koppel je fysiek-ruimtelijke doelen aan maatschappelijke waarden. Ondertussen houd je ogen en oren open voor nieuwe acquisitiekansen: jij weet ze te vinden en gaat er op af.   

Wie zoeken we?  

Je hebt een passie voor participatie(trajecten). Je maakt je nieuwe theorieën snel eigen en kunt in korte tijd een creatieve aanpak neerzetten. Je bent enthousiast, hebt overtuigingskracht en verkoopt met verve je expertise. Ook belangrijk: je bent gezegend met een eigenzinnige blik op vernieuwende manieren van organiseren. Je schrikt niet terug van weerstand en hebt gevoel voor verschillen tussen beleid en praktijkHet is belangrijk dat je minimaal drie jaar ervaring hebt als extern adviseur en procesbegeleider in het sociaal domein en ervaring met projectmanagement en acquisitie. Je opleiding is HBO+ of WO.  

Ons team

We werken met een team van ondernemende en bevlogen adviseurs, die vinden dat werken in een team vanuit een sterk bureau meerwaarde heeft boven het individueel werken als zzp’er. Stuk voor stuk zijn we ambitieuze, intrinsiek gedreven vakmensen die zich maximaal inzetten voor onze opdrachtgevers.

Wat bieden wij? 
  • Een bureau vol ambitie, volop in ontwikkeling 
  • Een lerend team, we maken tijd vrij om van en met elkaar te leren 
  • Een dienstverband van 32 – 36 uur in de week; 
  • Een bruto maandsalaris van € 3.400,- tot € 4.500,- (op basis van 36 uur) afhankelijk van jouw ervaring;
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • Een team van betrokken collega’s, zowel op formeel als op informeel vlak.

We hechten waarde aan een divers samengesteld team. We nodigen mensen met verschillende achtergronden, herkomst, geloofsovertuigingen, beperkingen, genders en seksuele voorkeuren van harte uit om te solliciteren. We horen graag wat jouw unieke perspectief is en welke kwaliteiten jij kan toevoegen aan ons team. 

Interesse? 

Spreekt dit je aan en herken jij jezelf? Ben je op korte termijn beschikbaar en ben je een ondernemer die zelf ook opdrachten genereert? Dan maken we graag tijd voor een kennismaking.

Bel of mail voor een nadere kennismaking en stuur je cv en motivatie naar Wanda van Schaik, hr@jso.nl. Geef daarin duidelijk aan wat jouw commerciële advieservaring is en binnen welke inhoudelijke thema’s je hebt gewerkt.