Wij zijn een team van positieve veranderaars met een sociaal en ondernemend hart. We helpen gemeenten, uitvoeringsorganisaties en het Rijk bij het oplossen van diverse maatschappelijke en organisatievraagstukken.

JSO staat voor vernieuwende en innovatieve manieren van organiseren. We hebben de ambitie om sociaal-maatschappelijke waarde te creëren binnen de praktijk van elke organisatie of samenwerkingsverband in het sociaal domein.​ Onze aanpak is gericht op het verbinden van mensen en het in gang zetten van positieve verandering.

We werken met een breed samengesteld team van vakkundige adviseurs. Het werken vanuit een sterk bureau met een gezamenlijke drive heeft voor ieder van ons de meerwaarde boven het individueel werken als zzp’er. Stuk voor stuk zijn we ondernemend, intrinsiek gedreven en gaan we tot het uiterste om het beste resultaat voor onze klanten te te bereiken.

Wat bieden wij?
  • Een bureau vol ambitie,  altijd in ontwikkeling;
  • Een betrokken en lerend team, we maken tijd vrij om van en met elkaar te leren;
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • Een dienstverband van 32 – 36 uur in de week;
  • Een passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
Interesse?

JSO staat altijd open voor nieuwe mensen. Ben jij een ondernemer die zelf opdrachten genereert en herken jij jezelf in ons profiel? Dan maken wij graag tijd voor een kennismaking. Bel of mail en stuur je cv en motivatie naar Wanda van Schaik, hr@jso.nl. Geef daarin duidelijk aan wat jouw commerciële advieservaring is en binnen welke inhoudelijke thema’s je hebt gewerkt.

Deel dit artikel

Foto van Ian Schneider op Unsplash